Magyarvíz Kft

Magyarvíz Kft

A Magyarvíz Ásványvíz Kft története 2002-ben kezdődött. A cégalapítók az akkori hazai szokásokkal ellentétben a magas ásványianyag-tartalmú vizek helyett a nyugat európai trendet követve - a mára már népszerű és elfogadottá vált - alacsony ásványianyag-tartalmú vizet kerestek, melyet az ország szívében, Lajosmizse határában találtak meg.

Csatolmány: 

Kiss Cukrászda

Kiss Cukrászda

A Kiss Cuki családi cukrászdát 1995. december 12-én nyitotta meg Kiss Zoltán és felesége, Gabi. A cukrász szakmában szerzett hazai és nemzetközi tapasztalattal és családi támogatással mára a megye egyik kedvenc cukrászdája lett. A városközponttól kicsit távolabb, de családias hangulatban akár az Árpád utcában, akár a Városház téri cukrászdában megkóstolhatja a már-már elfeledett, tradicionális ízeket, valamint igazán egyedi tortacsodákat.

Csatolmány: 

Johanna Kft

Johanna Kft

A Johanna Kft. elismert múlttal és sok éves tapasztalattal rendelkezik az alkoholos italok előállításában. A családi tradíciók és receptek szintúgy, mint a mindig tökéletesre való törekvés segíti tevékenységük iránti elkötelezettségüket. Cél az évszázados tradíciók megőrzése és az ezeken alapuló szakértelem továbbörökítése.

Csatolmány: 

Házisweets Édesipari Termelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

Házisweets Édesipari Termelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

A cég fő tevékenysége az édesipari termékek gyártása. Kiegészítő tevékenységei közt szerepel élelmiszer kiskereskedelem, élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedelem és élelmiszer nagykereskedelem.

 

PLANTA MEDICIA Kft

Benex Food Kft

A PLANTA MEDICIA Kft. sok mindenki számára ismert lehet ízletes teáiról és puffasztott termékeiről.A puffasztott gabonaszeletek válogatott szemű gabonából (durumbúzából, búzából, barna és fehér rizsből) készülnek sós és natúr változatban. Egyes termékeiket olajos magvakkal (szezám mag, napraforgó mag, köles) dúsítják.
A Gárdonyi Teaház bőséges kínálatot nyújt a teát kedvelőknek.

Csatolmány: 

Cserényi méhészet

 

Szakmai körökben országosan elismert méhészetet tart fenn a Cserényi család. 600 kaptáras méhállománnyal termelik 5-6 fajta mézüket, melyhez a méheket egész évben vándoroltatják. A megtermelt mézet HACCP üzemükben palackozzák, és helyben, valamint Budapesten értékesítik kiüvegezve.

Csatolmány: