Baon.hu hírek

Tartalom átvétel baon
baon - Helyi hírek
Frissítve: 42 perc 44 másodperc

Hortobágyra került a bajuszkirályi cím

42 perc 44 másodperc
A három szomszédos ősi kun település Fülöpjakab, Jakabszállás és Kunszállás szombaton harmadik alkalommal rendezte meg a Falvak Éjszakája programsorozatot azzal a céllal, hogy megismerjék egymás hagyományait és ezáltal szorosabbra fűzzék a barátságot. Mindhárom településen gazdag programokkal várták a vendégeket.

Győzött a Félegyháza a Soltvadkert ellen

42 perc 44 másodperc
Ránézésre sima győzelmet aratott a Félegyháza hazai pályán a Vadkert ellen a megyei első osztály 29. fordulójában, pedig a valóságban jóval szorosabb volt a mérkőzés.

Vágástéri hulladék ég Csávolynál

42 perc 44 másodperc
Mintegy kéthektárnyi területen gyulladt meg a vágástéri hulladék a Rém és Csávoly közti térségben szombat este.

Falunapot rendeztek Soltszentimrén

42 perc 44 másodperc
Kilencedik alkalommal rendeztek falunapot Soltszentimrén szombaton. Délelőtt pörköltfőző versenyen csaptak össze a helyi szakácsok, délután zenés produkciókat évezhetett a közönség. Este a település színjátszói mutatták be új kabaréjukat a nagyérdeműnek.

Suzukit kaptak a polgárőrök

42 perc 44 másodperc
Első alkalommal rendezték meg a Polgárőr Majális és Gyermeknapot Fülöpszálláson. A jó hangulatú rendezvényen a polgármester átadta a polgárőröknek az önkormányzat által vásárolt új szolgálati autót.

Már biztosan bajnok a Tiszakécske csapata

42 perc 44 másodperc
Miután a megyei első osztályú bajnokságban Kiskunhalason pontokat veszített a Kecskemét, a Kécske már bajnokként utazik vasárnap Jánoshalmára.

Távozik Ivosev Tomiszlav

42 perc 44 másodperc
Néhány nappal ezelőtt taggyűlésen értékelték a 2016/2017-es bajnoki szezont a KTE Kosárlabda Klub Kft. tulajdonosai, akik a férfi élvonalbeli bajnokságban nyolcadik helyen végzett együttes szereplésével, valamint a klub működtetésével elégedettek voltak.

Vasárnap az évtized meccse lesz Mélykúton

42 perc 44 másodperc
A megyei másodosztályú bajnokság Déli csoportjában vasárnap 17 órakor játsszák a Mélykút-Sükösd mérkőzést, amelyen eldőlhet a bajnoki cím sorsa. A rangadó előtt megkérdeztük a két edzőt.

Jól kezdett a Kandó Electric csapata Londonban

42 perc 45 másodperc
Már az első mért idejükkel megdöntötte tavalyi eredményét a Kandó Electric a Shell Eco-marathonon.

Évről évre népszerűbb a tiszakécskei félmaraton

42 perc 45 másodperc
Immár 3. alkalommal tehették próbára kitartásukat a futás szerelmesei a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaratonon Tiszakécskén szombaton. A verseny évről évre nagyobb népszerűségnek örvend.

Lehetőség van elmaradt jóléti intézkedésekre

42 perc 45 másodperc
A gazdaság folyamatos növekedése, az alacsony hiány és infláció korábban végre nem hajtható jóléti, gazdaságfejlesztési programokat tesz lehetővé - mondta el dr. Zombor Gábor egy pénteken, Kecskeméten tartott sajtótájékoztatón.

Kereskedőcsaládé volt a községháza

42 perc 45 másodperc
Új községházát avattak Pénteken Csávolyon. Ünnepélyes külsőségek közt egy kalandos történettel bíró épületbe költözik a községi hivatal.

Szőke hajú, női sofőrt keres a rendőrség

42 perc 45 másodperc
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Van esély, hogy újra kinyitják a Libertét

42 perc 45 másodperc
Ezúttal zártkörű, meghívásos pályázaton próbálja meg bérbe adni az önkormányzat a volt Liberté éttermet. A főtéri épület - a tavalyi nyarat leszámítva - 2013 vége óta üresen áll.

Sok hónap munkájáról mondtak véleményt

42 perc 45 másodperc
A Duna borrégió és a Hajós-Bajai borvidék borversenyét rendezték meg pénteken a Turisztikai Központban.

Teltházas koncertet adtak a halasi fúvósok

42 perc 45 másodperc
Ismert világslágerek is elhangzottak a Kiskunhalasi Városi Fúvószenekar, Fúvósok a pódiumon sorozatának záró rendezvényén a zeneiskolában, ahol sokféle műfajban mutatták meg tudásukat a fiatal zenész tehetségek.

A kiskőrösi Suba ezüstérmet szerzett

42 perc 45 másodperc
A kiskőrösi Suba Róbert, a Bajai Vízisport Egyesület versenyzője ezüstérmet szerzett a parakenusok férfi KL1-es kategóriájában, a szegedi világkupán, pénteken.

Nem bukhat a Sükösd

42 perc 45 másodperc
A megye kettő Déli csoportjában a hétvégén bajnok lehet a Sükösd, ha sikerül legyőznie a Mélykútot.

Egy pontra a csúcstól a TVSE

42 perc 45 másodperc
A megyei bajnokság utolsó előtti fordulójában vasárnap eldőlhet a bajnoki cím, ha a Kécske legalább egy pontot szerez Jánoshalmán. Látványos meccsek várhatók szombaton, vasárnap a Harta és a Kecel hazai pontszerzése meglepetésnek számítana. Két elkeseredett társaság csatázik Kunszálláson, mindkét fél jobb tavaszra számított.

Anyakönyvi hírek

42 perc 45 másodperc
A Petőfi Népe május 27-ei számában megjelent anyakönyvi híreket itt olvashatják.