%2

LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ KORONAVÍRUS TERJEDÉSÉNEK MEGELŐZÉSE ÉRDEKÉBEN

Fájl: 

Hirdetmény

Fájl: 

2020.07.27.

Társulási ülés dátuma: 
2020.07.27.
Meghívó: 
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

2020.07.27.

Testületi ülés dátuma: 
2020.07.27.
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

LAKOSSÁGI FÓRUM A ”ZÖLD VÁROS” BERUHÁZÁS VÁROSHÁZ TERET ÉRINTŐ FELÚJÍTÁSÁNAK ÜTEMEZÉSÉRŐL

 

Lajosmizse Város Önkormányzata a város eddigi egyik legnagyobb beruházása előtt áll, amelyhez kapcsolódóan valamennyi lajosmizsei részére átfogó tájékoztatást kíván nyújtani mind a városvezetés, mind a GOMÉP Kft., a kivitelezés megvalósítása során.

A Városház tér felújításának tartalmáról és megvalósításának ütemezéséről teljes körű tájékoztatást nyújtott Juhász Zsolt, a GOMÉP Kft. munkatársa, a Városház téri lakóknak és a lakosság körében felmerült kérdésekre is megnyugtató válaszok születtek.

Kérjük Mindenki szíves türelmétés megértését hiszen a megszokott rend megváltozik, míg városunkat szebbé, impozánsabbá változtatják.

A beruházás keretében a Városház tér munkálatai július 20-án kezdődnek, amelynek során első lépésként a Régi Városháza udvara – előreláthatólag 1 hónapra - lezárásra kerül, majd ezt követően a Városház tér felújítási feladatai kezdődnek meg.

Az Iskola-tó körüli munkálatok két ütemben történnek meg, augusztus 20-ig kizárólag a tó északi oldalán és a Május 1. út felőli területeken.

 A Piac fejlesztés munkálatai szintén két ütemben, várhatóan augusztus elején kezdődnek. Első ütemben a „Ruhapiac” környezete újul majd meg, második ütemben pedig a „Zöldségpiac” átalakítása és a parkoló-kialakítások valósulnak meg.

A Központi Park és a vele szemben lévő útszakasz felújítási munkálatai várhatóan az ősz folyamán kezdődnek.

  A teljes beruházással kapcsolatos tájékoztató a 2020. június 25-i Képviselő-testületi ülésen került ismertetésre, amely ide kattintva megtekinthető.

A beruházással kapcsolatban felmerült kérdéseikkel forduljanak bizalommal Horváth Sándor kollégámhoz a horvath.sandor@lajosmizse.hu e-mail címen, vagy keressék őt személyesen a Városháza 11. sz. irodájában.

TISZTELETTEL HÍVUNK ÉS VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT A BERUHÁZÁS MEGKEZDÉSÉT JELZŐ ALAPKŐ LETÉTELRE 2020. JÚLIUS 20-ÁN 15.00 ÓRAKOR A VÁROSHÁZ TÉREN!

Lajosmizse, 2020. július 15.

                                                                                        Tisztelettel:

 

                                                                                                                                       Basky András sk.

                                                                                                                                         polgármester