Tájékoztatás megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási lehetőségéről Lajosmizsén

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Tájékoztatás megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási lehetőségéről Lajosmizsén

 

Mint már korábban tájékozattuk arról a Tisztelt Lakosságot, hogy az önkormányzat egyeztetéseket folytat a KÉZMŰ-, FŐKEFE-, ERFO Közhasznú Nonprofit Kft-vel, akik megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását segítik.

A lajosmizsei üzemnyitás érdekében a Kft. újságokban, facebookon, hirdetőtáblákon már korábban meghirdette az álláshirdetést, amelynek eredményeként már 31 fő megváltozott munkaképességű személyt tudnak alkalmazni betanított munkakörben.

Az egyeztetések során a Kft. tájékoztatta az önkormányzatot, hogy a megváltozott munkaképességű személyeken kívül a munkakört az aktív korúak járadékára jogosult személyek is betölthetik. Az aktív korúak járadékára jogosultság feltételeit tartalmazó dokumentum az alábbiakban olvasható.

A KÉZMŰ-, FŐKEFE-, ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. továbbra is várja a megváltozott munkaképességűek, és az aktív korúak járadékára jogosult személyek érdeklődését, jelentkezését betanított munkás munkakörre, részmunkaidős foglalkoztatás céljából 08-13 óráig a 0620/499-5038 telefonszámon vagy e-mailban a hr@kezmu.hu címen.

 

Lajosmizse, 2021. március 18.

 

                                                                                                                            Basky András sk.

                                                                                                                             polgármester