Iskolás korú gyermekek nyári napközbeni ellátása

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Tisztelt lajosmizsei szülők!Kedves lajosmizsei gyerekek!          Lajosmizse Város Önkormányzata az elmúlt évekhez hasonlóan az idei évben is, megszervezi az iskolás korú gyermekek nyári napközbeni ellátását a 2018. július 02. - 2018. augusztus 15-ig tartó időszakban. Az ellátás bármely lajosmizsei lakcímmel rendelkező, általános iskolás korú gyermek részére igényelhető, nem feltétel, hogy a lajosmizsei iskolába járjon! az ellátás bármely időszakra, akár csak néhány napra-hétre is igénybe vehető! A gyermekek felügyelete térítésmentes, a napi háromszori étkezésért Bruttó 546.- forint térítési díj fizetendő.           Az ellátás iránti igény – a mellékelt nyomtatvány kitöltésével - 2018. június 08-ig benyújtható az alábbi lehetőségeken:

  •  személyesen a Lajosmizsei Városháza titkárságán, (emelet 4. ajtó) vagy Lajosmizse Város Intézményeinek Gazdasági Szervezeténél (6050-Lajosmizse, Ceglédi út 1.)
  • elektronikus úton a lajosmizse@lajosmizse.hu e-mail címre történő megküldéssel.  

 További információ a 76/356-103 telefonszámon Tengölics Judit (IGSZ Intézményvezetőtől) vagy Rostásné Rapcsák Renáta (Városháza - intézményi referenstől) kérhető.