Tájékoztató a hulladékszállítási díj befizetésének új módjáról

Printer-friendly versionPrinter-friendly version

Tisztelt Lajosmizsei Lakosok!
 
Az Izsák-Kom Nonprofit Kft. hulladékgazdálkodási közszolgáltató (továbbiakban: közszolgáltató) napokban kiküldött számláival kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom a Tisztelt Lakosokat:

  • Az eddig megszokott postai úton történő csekkes befizetés helyett a lakosok költségmegtakarítóbb módon a FÓKUSZ Takarékszövetkezet Lajosmizsei Kirendeltségénél (6050 Lajosmizse, Dózsa Gy. út 74. sz. alatt) fizethetik be készpénzben a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díját. A befizetéshez magukkal kell vinni a közszolgáltató által kiküldött számlákat, a befizetésről átvételi elismervényt kapnak. A lakosok átutalással is megtéríthetik a díjat ügyfélkódjuk feltüntetésével.
  • A megküldött borítékban két számla van, az egyik 2013. december 16-2013. december 31-ig elvégzett közszolgáltatás díját tartalmazza. A közszolgáltató 2013. december 16-án kezdte meg a közszolgáltatást a településen, az addig közszolgáltatást végző Saubermacher Kft. által 2013. IV. negyedéves csekk 2013. december 14-ig lett kiállítva. A 2013. IV. negyedévből hátra lévő 2 és fél hétre vonatkozó közszolgáltatási díj az új közszolgáltatót illeti meg.

      A másik számla 2014. I. negyedévére vonatkozik. 

  • A befizetési határidőként megállapított március 31. értelemszerűen nem tartható, miután április elején érkeznek meg a számlák. A közszolgáltató értesítése alapján nem kerül felszámolásra késedelmi pótlék.

 
Megértésüket köszönöm!
 
                                                                           Basky András s.k.
                                                                              polgármester