%2

2022.11.22. Közmeghallagatás

Testületi ülés dátuma: 
2022.11.22.
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

Tájékoztatás november vásár megtartásáról

Megrendezésre kerül a 2022. november havi Lajosmizsei Vásár!

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy Lajosmizsén 2022. november 06-án megtartásra kerül az országos állat- és kirakodó vásár.

 

Továbbá tájékoztatjuk a Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya tájékoztatása alapján a novemberi vásárba juh, kecske, sertés, ló, nyúl, egyéb élőállat, valamint baromfi, galamb, madártojás és kedvtelésből tartott madarak beszállítása ENGEDÉLYEZETT. Az élőállat értékesítése csak érvényes állategészségügyi igazolással, szállítólevéllel történhet!

 

Felhívnánk a kiskutyát vásárlók figyelmét, hogy kizárólag a bechipezett, 8 hetesnél idősebb, oltási könyvvel rendelkező kiskutyát vásároljanak meg adás-vételi szerződés megkötésével. Egy 8 hetes kiskutyának minimum 1 oltással kell rendelkeznie, és legalább 3-szor le kell, hogy féregtelenítve legyen. A Vevők minden esetben kérjék el az Árusítók elérhetőségét és adatait, a későbbi esetleges reklamáció, probléma esetén.

Közlemény a MAVIR Zrt, a Paks-Albertirsa 400kV-os távvezeték előzetes konzultációs eljárás tárgyában indult környezetvédelmi hatósági eljárás ügyében.

Közlemény a MAVIR Zrt, a Paks-Albertirsa 400kV-os távvezeték előzetes konzultációs eljárás tárgyában indult környezetvédelmi hatósági eljárás ügyében.
 
Kifüggesztés napja: 2022.10.21.
 
 
Levétel napja: 2022.11.22.

 

Tájékoztató