- Főoldal
- Önkormányzati hírek
- Események
- Városunk
- Intézmények
- Választási információk
- Lajosmizsei Értékek
- Pályázatok
- Ebösszeírás
- Gazdasági, ipari területek
- Koronavírus információk
- Zöld Város Projekt
- KLÍMA PROJEKT
- Lajosmizse Fejlődéséért Egyesület (CLLD)
- Lajosmizse a szamóca fővárosa
- Közérdekű adatok
- PIAC, VÁSÁR
- Lajosmizsei Köztemető
- Élhető település projekt
- Adatkezelési és Süti Tájékoztató
Benke László gasztronómiai munkássága
Printer-friendly version
A Frankfurti „IKA HOGA” szakácsolimpia egyéni kategóriájának három aranyéremmel elismert szakácsa. Hazánk legnagyobb, legátfogóbb gasztronómiai alkotása, „A Magyarok Asztala” című könyv egyik szerzője, az Első Magyar Fehér Asztal Lovagrend nagymestere. Benke László az alábbi gondolattal nyilatkozott a gasztronómiáról: „Hitvallásom, hogy a gasztronómia egy nép nemzeti kincse, melyet ápolni szükséges, és nemzedékről nemzedékre át kell adni.”